2014. nov 09.

Marvel's Agent Carter (2015-), avagy hogy nem jött össze Amerika Kapitány csaja Vasember apjával

írta: datiKaa
Marvel's Agent Carter (2015-), avagy hogy nem jött össze Amerika Kapitány csaja Vasember apjával

agent_carter_poster.jpg

Hol volt hol nem volt, Marvel volt mindenhol

Készül egy (vagy az) újabb Marvel sorozat Agent Carter címmel. Főszerepben az a jásza Peggy Carter szerepét, aki tök meglepő módon (és szerencsére) már játszotta egyszer... Kár, hogy akkor a romantikus film végén az élete szerelme lefagyasztódott egy pár évre.

A sorozat ebbe az időbe kalauzol vissza minket, előkerül a Vasember 2-ből Tony Stark apja Howard Stark () és Ivan Vanko jófej hiperokos főgonosz apja, Anton Vanko () is. Történetileg valószínúleg Agents of S.H.I.E.L.D. szintet kell kibírni, ami nem rossz ugyan, de nem egy megtestesült álom. Igazából az az érzésem, hogy az új Captain America filmhez kell egy kis történeti felvezetés, esetleg valamely másik címhez csakúgy. A fentebb említett sorozat is az Amerika Kapitány első és második része közötti történéseket mutogatta, bár hogy ott mi van most a második évaddal, az érdekes. Hogy ebben mi lesz, méginkább.

Hayley-atwell-as-peggy-carter-567x2921.jpg

Annyi biztos, hogy Carter ügynök jókis irodai munkája mellett titokban segít Stark apucinak, akit próbálnak illegális fegyver kereskedelemmel vádolni, miközben előkerül a Vanko dinasztia is, viszont Amerika Kapitány sehun se nincsen. De valamiről csak fog szólni, há mázlink van, még érdekes is lesz... (próbálok hinni benne, próbálok hinni benne, próbá... nem...)

Szólj hozzá

sorozat marvel